Szukaj w Oknotest.pl

reklama
Expresokna producent okien i drzwi balkonowych logo
Expresokna


Expresokna
Opinie i oceny

4.50 / 26
A
Listopad 2022
Czy ta ocena jest przydatna?
3 0 3 0
D
Wrzesień 2022

Nikomu nie polecam zakupu okien w tej firmie w Bytomiu. Od kwietnia męczymy się z wadliwymi szybami. 4 razy wymieniane i dalej zarysowane. Okres oczekiwania długi. Nie przejmują się klientem. Zaklejają wady naklejkami, które dopiero po zdjęciu i umyciu szyb można zobaczyć. Krótki czas na zgłoszenie reklamacji. Nie wiem ile jeszcze szyb będzie wymienianych, ale najchętniej kazałabym im wziąć te okna i zamówić w innej firmie. Trzeba się prosić o swoje. Nie chcą przyjmować reklamacji od klienta, trzeba dzwonić do osoby, która te ok a wstawiała i dopiero ona może złożyć reklamacje. Każą robić zdjęcia wad z 3 metrów.. gdzie pokój nie ma nawet takiej długości.

Czy ta opinia jest przydatna?
1 9 1 9
reklama
K
Sierpień 2022

Treść opinii oraz wartość oceny została ukryta przez administratora
z powodu zasadnego zgłoszenia naruszenia regulaminu

Październik 2021

Okna w okleinie orzech wyginają się od słońca , okucia firmy **** pozostawiają wiele do życzenia , po rzetelnym serwisie firmy zewnętrznej oraz producenta profilu ujawniono kilka wad produkcyjnych : niewłaściwego nawiercania otworów montażowych pod okucia oraz szklenia. Nowe skrzydła po wymianie również uległy wygięciu balkony nawet do 3 mm na metr . Montaż wykonany prawidłowo lecz nie był wykonany przez firmę ekspress okna więc nie mogę się wypowiedzieć w tej kwestii montażu przez producenta.

Czy ta opinia jest przydatna?
3 12 3 12
M
Sierpień 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
2 2 2 2
K
Marzec 2021

Najlepsza firma na całym Śląsku! Z całego serca polecam zakup okien tylko u nich!

Czy ta opinia jest przydatna?
11 4 11 4
K
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
B
Marzec 2021

Nie najtańsze ale najlepsze okna .krótkie terminy. Solidna jakość ,profesjonalny montaż .Polecam

Czy ta opinia jest przydatna?
11 6 11 6
B
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
A
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
K
Marzec 2021

Pomiar, wycena i montaż wszystko na 5+!!! Bardzo miła i rzetelna obsługa, pełen profesjonalizm a do tego najniższe ceny. Na czas, na miejsce, na pewno! Szczerze Polecam !!!

Czy ta opinia jest przydatna?
8 6 8 6
K
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
D
Marzec 2021

Nazwa firmy nie bez znaczenia! Profesjonalna obsługa, wyceny oraz realizacja EXSPRESOWA.Jakość bez zastrzeżeń. Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi firmy Expresokna.

Czy ta opinia jest przydatna?
7 4 7 4
A
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
A
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
M
Marzec 2021

W mojej ocenie najlepsza firma z branży okiennej na Śląsku współpracuje od dłuższego czasu nigdy nie było żadnych problemów zamówieniami z serwisem właściciel mega uprzejmy i zawsze wychodzący do klienta polecam z całego serca

Czy ta opinia jest przydatna?
9 6 9 6
M
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
P
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
D
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
A
Marzec 2021

Wszystko jest Ok cena przystępna jakość Ok Terminy bardzo dobre

Czy ta opinia jest przydatna?
8 3 8 3
A
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
K
Marzec 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
P
Luty 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
J
Luty 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
I
Luty 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0
D
Luty 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
0 0 0 0
Styczeń 2021
Czy ta ocena jest przydatna?
1 0 1 0


Dodaj ocenę i opinię

o firmie Expresokna

Pole obowiązkowe
Podaj adres e-mail lub popraw formę zapisu adresu
Pole obowiązkowe

Twoja ocena

Wybierz wartość oceny
Zgoda na przetwarzanie danych osobowych jest konieczna w celu dodania opinii i oceny

Okna producenci opinie

OKNOTEST.PL © 2007 - 2024