Budvar opinie i oceny

Ocena firmy: ocena gwiazdki 4.49 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię Gdzie kupić?

Zamierzasz kupić okna firmy Budvar? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - oknach i drzwiach balkonowych. Użytkujesz produkty Budvar? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi tej firmy.

Budvar logo

Przemysłowa 36, 98-220 Zduńska Wola
Polska łódzkie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Gość 21.02.2022 0 0 0 0

Wyświetlanie tej opinii zostało tymczasowo ukryte przez moderatora.

Gość 10.05.2021 24 7 24 7

Okna właśnie zostały zamontowane w naszym nowym domu. Wyglądają przepięknie, są w kolorze drewnopodobnym:) szczególnie to duże tarasowe T-Slide pozwala na pełny widok na ogród. Mam nadzieje, że w użytkowaniu będzie równie miło. Pozdrawiam

Gość 28.04.2021 10 8 10 8

Skorzystałem z oferty Budvar, wybraliśmy produkty T-Energy wraz T-Slide w kolorze czarny gładki doposażając w rolety podtynkowe. Okna wyglądają porządnie, charakteryzują się bardzo dobrą izolacyjnością termiczna, a co najważniejsze wyglądaj naprawdę bardzo dobrze. Polecam, Ja skorzystałem i podjąłbym tę decyzje ponownie.

Gość 18.04.2021 6 8 6 8

Dwa lata temu wymieniliśmy w domu stare okna na t-energy i teraz rzeczywiście w domu jest cieplej, nie wieje, ale jest też ciszej. Okna, może nie należą do najtańszych, ale kupiłabym je ponownie.

Gość 16.04.2021 7 9 7 9

Duży wybór, dobra jakość. Polecam!

Gość 15.04.2021 4 8 4 8

Okna doskonałej jakości. Na pewno warto je kupić, nie tylko z powodu bardzo dobrego wykonania, ale także dlatego, że to produkt polskiej firmy.

Gość 15.04.2021 5 8 5 8

Szczerze polecam firmę Budvar. To poważne przedsiębiorstwo szanujące klienta. Zakupione okna wyglądają świetnie i działają świetnie :)

Gość 15.04.2021 5 8 5 8

Polecam, super trwałość, jakość, szeroki wybór. Bardzo eleganckie i ciepłe.

Gość 12.04.2021 9 4 9 4

Wyjątkowe produkty, świetna obsługa. Godne polecenia.

Użytkownik 11.03.2021 9 10 9 10

Bardzo dobra jakość w dobrej cenie.Polecam

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o oknach i drzwiach balkonowych firmy Budvar lub opinię o firmie Budvar? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj dwoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: