Drutex opinie i oceny

ocena gwiazdki 3.70 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię Gdzie kupić?

Zamierzasz kupić okna firmy Drutex? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - oknach i drzwiach balkonowych. Użytkujesz produkty Drutex? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi tej firmy.

Drutex logo

ul. Lęborska 31, 77-100 Bytów
Polska pomorskie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Gość 29.06.2021 0 0 0 0

Jedna wielka katastrofa Czas oczekiwania na drzwi miesiąc Czas który ja czekam 3,5 miesiąca DRUTEX twierdzi ze nic w moja stronę nie jedzie Oni traktują ludzi nie poważnie Mam kontrakt na 140.000€ a tu skucha Jak robić interesy z taka głupia firma Nie polecam 4 razy zamówiłem okna i cztery razy straszne podejscie . Naprawdę Lepiej troszkę więcej zapłacić i mieć wszystko o czasie

Gość 18.06.2021 0 0 0 0

Oknno zamontowane tylko na pianke. Zadne kotwy nie użyte. W biurze pani ignoruje maile. No cóż cały Milicz.... Czas sie tu zatrzymał a klient nadal jest tylko petentem.....

Gość 20.05.2021 7 14 7 14

Jeżeli czytacie opinie przed zakupem to musicie wiedzieć że okna są bez gwarancji. Mi okno rozeszło się na zgrzewie po 6 miesiącach. Nikt nie pofatygował się na oględziny. Ze zdjęcia stwierdzono że jest to uszkodzenie mechaniczne i zamknięto sprawę bez możliwości odwołania. Po licznych telefonach poszli na ugodę jak zwrócę 50%kosztów. Drutex dla mnie przepadł. Masakra

Gość 29.04.2021 7 8 7 8

okna firmy drutex zamontowane przez serwis w domu jednorodzinnym kuchenne po niecałych 4 latach eksploatacji samoczynie pękła szyba od wewnątrz zobaczymy co firma zrobi aby to naprawić bo ewidentna wina jest producenta a to już się zdarzyło i u sąsiada gdzie pękła mu cała szyba coś chyba lipnego z tymi oknami

Gość 11.04.2021 12 12 12 12

3 miesiące czekam na naprawy gwarancyjne.Podziurawione w czasie montażu ramy, prowadnice na śruby, tragedia. Nie pomaga też interwencja bezpośrednia w Drutexie, nawet nie odpowiedzieli na reklamacje. Zamiast płacić im grube pieniądze, lepiej kupić okna z demontażu.

Gość 07.04.2021 5 17 5 17

Okna Firmy Drutex może dobre na 14 szt zakupionych w 4 szt uszkodzone w jednym mucha a w 3szt przewiercone dziury w ramach . Obsługa gwarancyjna dno przez 7 miesięcy wymieniona tylko szyba . A do dziur w ramach najpierw zaginęło zgłoszenia później jak znaleźli to stwierdzili , że się wycofałem z naprawy . Mineło kolejne 3 miesiące i brak kontaktu zarówno przez dział reklamacji jak i pisaną skargę do Firmy Drutex . Jeżeli kupisz dobre to masz szczęści jeżeli będą uszkodzone to nie doczekasz się naprawy .

Gość 01.04.2021 28 21 28 21

Okna bardzo dobrej jakości . Wybraliśmy okna iglo Energy , mamy PSK z automatem i dużego HS. Mnie do zakupu przekonało 35 legnie doświadczenie . Największa fabryka w Europie i eksport. Firma montująca którą wybrałyśmy super. Wszystko pierwsza klasa

Gość 01.04.2021 12 7 12 7

Okna iglo 5, trzy szyby, kolor złoty dąb mam już 5 lat i jak na razie wszystko jest OK.

Gość 23.03.2021 7 16 7 16

Najwiekszy błąd w życiu to zakup okien w drutexie. Okien balkonowych sami montażyści nie są w stanie ustawić. Reklamacje to fikcja, sam rzecznik twierdzi że nie boją się batalii sądowej bo stać ich na najlepszych prawników. Ciągłe kłamstwa i oszustwa. Nigdy nic nie u nich nie kupujcie.

Gość 06.03.2021 1 13 1 13

Okna same w sobie dobre a nawet bardzo dobre. Szwankuje obsługa posprzedażowa/reklamacyjna. Jako dystrybutor tej marki potwierdzam, iż pękające samoczynnie szyby nie są wymieniane przez producenta (jeśli pęknięcie powstało 30 dni po sprzedaży). Wiele zasadnych reklamacji producent nie uwzględnia po prostu z zasady.

Gość 26.01.2021 27 17 27 17

okna sa szczelne i łatwe do mycia. Dobry montaż. polecam

Gość 26.01.2021 9 10 9 10

Polecam okna z drutexu oraz wykonawcę firmę k-system z krzeszowic. Montażyści wiedzą co robią. Staranie i czysto zamontowali okna. Cieszę się ze współpracy. Z regulacją okien po wprowadzeniu się do nowego domu też nie było problemów.

Gość 26.01.2021 16 14 16 14

Szczerze polecam firmę Drutex. To poważne przedsiębiorstwo szanujące klienta. Zakupione 8 lat okna działają świetnie i bez problemu.

Gość 23.01.2021 5 12 5 12

Od 3 lat ma ich okna i jedną małą suwanke. Nie ma się czego przyczepić. Otwierają się, zamykają, ostatnie mrozy wytrzymały. Ważne żeby ci to montują ogarniali swoją robote to wtedy okna posłużą.

Gość 21.01.2021 28 9 28 9

Nie polecam tej firmy , szyby pękają przy mrozie minus 15 stopni, okno wstawione latem 2019, firma nie uznaje gwarancji, klient pozostaje sam z klopotem.

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o oknach i drzwiach balkonowych firmy Drutex lub opinię o firmie Drutex? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj dwoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: