Gdańska Fabryka Okien opinie i oceny

Ocena firmy: ocena gwiazdki 4.29 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię

Zamierzasz kupić okna firmy Gdańska Fabryka Okien? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - oknach i drzwiach balkonowych. Użytkujesz produkty Gdańska Fabryka Okien? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi tej firmy.

Gdańska Fabryka Okien logo

ul. Słupska 54, 80-392 Gdańsk
Polska pomorskie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Użytkownik 22.03.2022 0 0 0 0

Niestety nie moge polecic tej firmy, w trakcie transportu i montażu okna zostaly zmasakrowane, zdarta okleina rysy, czekam juz 3 tygodnie na informacje kiedy i jak zamierzają usunac usterki, nie moge rozpoczac tynkowania bo oscierznice nadaja sie do wymiany. Popełniłem błąd płacąc 100% przed montażem, teraz nie mam zadnych argumentow, nie popelnijcie nigdy tego błędu.

Gość 01.03.2022 1 1 1 1

Polecam z całego serca! Dokonaliśmy zakupu okien .Realizacja przebiegła tak jak tego oczekiwaliśmy. Począwszy od stałego kontaktu kończąc na profesjonalnym montażu. Efekt finalny- super! Jesteś bardzo zadowoleni, kolejne elementy wykończenia domu również będziemy realizować w Gdańskiej Fabryce okien.

Gość 01.03.2022 1 1 1 1

Realizację mojego nowobudowanego domu oddałam w ręce Gdańskiej Fabryki Okien i był to doskonały wybór! Zdecydowaliśmy się za zakup okien, drzwi wejściowych oraz bramy garażowej. Rewelacyjna obsługa, świetny stały kontakt, w pełni profesjonalny montaż. Jest bardzo zadowolona z całości realizacji. Wszystko wykonane w kolorze złotego dębu wygląda przepięknie. Wszystkim serdecznie polecam!

Gość 15.02.2022 1 1 1 1

Polecam GFO, w szczególności kontakt poprzez p.Tadeusza N. Bardzo profesjonalne podejście, cierpliwość, chęć pomocy i wytłumaczenia wszystkich technicznych aspektów. Człowiek który rozumie, że nie kupujemy okien na rok, dlatego decyzji nie podejmę w 5 minut. W obecnej sytuacji rynkowej, gdzie firmy w większości robią co chcą, w końcu trafiłam na profesjonalistę. Warto było poczekac i poszukać. Zamówiłam okna ze szprosami, co dodatkowo wymagało dokładnych obliczeń, aby wszystkie okna i szprosy były w jednych liniach. Udało się znakomicie! Chciałam również podziękować ekipie która była na montażu - punktualni, kulturalni, wszystko co do milimetra sprawdzane, bardzo czysty i szybki montaż, zero problemów. Jesteśmy bardzo zadowoleni, dziękujemy!

Gość 24.01.2022 1 1 1 1

Polecam usługi GFO, a w szczególności profesjonalne podejście Przedstawiciela Pana Michała Z. Każdy pojawiony problem można było rozwiązać, świetna komunikacja, profesjonalne doradztwo,miła obsługa. Czas realizacji trochę się przeciągnął ,ale zostaliśmy o tym przy podpisywaniu umowy poinformowani,że może się pojawić taka sytuacja. Wybraliśmy okna na profilach salamander koło woodeck oak, są przepiękne.

Gość 21.09.2021 3 2 3 2

W dniu 26.04.2021 złożyłam zamówienie nr 31130 na wyminę stolarki okiennej (oknoi drzwi balkonowe) oraz dwa parapety. Jeden parapet przy wymienianym oknie, drugi w innym pokoju. Przed podpisaniem zamówienia pracownik Gdańskiej Fabryki Okien wykonał na miejscu pomiary i na tej podstawie wycenił usługę.Planowany termin wykonania robót określono na ok. 7 tygodni (zgodnie z tym zapisem prace powinny zostać zakończone ok. 20.06.2021).Usługę wykonanow dniu 14.07.2021 (po upływie 12 tygodni). Biorąc pod uwagę sezon urlopowy oraz czas oczekiwania na okna,nie stanowiło to dla mnie problemu. W trakcie montażu okazało się, że jeden z zamówionych parapetów jest za długi (zamiast umownych 152 cm dostarczonyparapet miał ponad 200 cm). Uzgodniono z monterami, że zgłoszą pomyłkę i niezwłocznie po otrzymaniu parapetu zgodnego z zamówieniem zostanie on przez nich zamontowany, a o terminie zostanę poinformowana telefonicznie.Po upływie tygodnia i braku jakiejkolwiekinformacji ze strony pracowników Gdańskiej Fabryki Okien, zadzwoniłam do biura, gdzieotrzymałam informację, że parapet jeszcze nie dotarł z magazynu i że jak przyjdzie zostanę poinformowana, w celu uzgodnienia terminu montażu. Minął kolejnytydzień i następny, a wiadomości ani z biura, ani od monterów nie było. W końcu po kilku telefonach z mojej strony, pod koniec sierpnia przyjechali monterzy. Niestety parapet, który przywieźli okazał się znowu za długi. Uzgodniono kolejny termin montażu parapetu -02.09.2021 ok. godz. 15. Jednak z powodu przedłużających się prac w innej lokalizacji i z powodu korków, pracownik zadzwonił i przesunął montaż na godz. 17-18, następnie po raz kolejny zadzwonił i przesunął termin nadzień następny -03.09.2021 również na godziny popołudniowe.W dniu 03.09.2021jednak nikt nie przyjechał, ani w żaden sposób nie poinformowało odwołaniu montażu.Zdenerwowana sytuacją i podejściem firmy do klienta, ponownie zadzwoniłam do biura Gdańskiej Fabryki Okien. Pracownica z którąrozmawiałam była bardzo zaskoczona moimi uwagami, stwierdziłateż, że od lipca nie było wzmianki o nieprawidłowościach w realizacji zlecenia nr 31130. Przyjęła zgłoszenie i umówiła termin montażu na dzień 09.09.2021 w godz. 15-16. Niestety tym razem również nikt się nie pojawił, nie zadzwonił, ani w żaden inny sposób skontaktował się ze mną.Nadmieniam, że w każdy dzień wskazany przez pracowników Gdańskiej Fabryki Okien, mąż czekał na monterów w domu, co wiązało się z koniecznością zmiany godzin jego pracy.Nie wiem co jest powodem takiego braku profesjonalizmu i szacunku do drugiego człowieka. Wydawało mi się, że podpisuję umowę z renomowaną firmą, która profesjonalnie podchodzi do swoich zobowiązań i poważnie traktuje klientów. W rzeczywistości okazało się, że mam do czynienia z firmą, w której panuje chaos, kompletny brak przepływu informacji, która lekceważy i ignoruje swoich klientów, a dodatkowo pobiera pieniądze za usługi, których nie wykonuje. Z uwagi na brak możliwości skontaktowania się bezpośrednio z osobą odpowiedzialną za realizację mojego zamówienia wysłałam tą wiadomość na wszystkie adresy email podane na stronie internetowej Okna Gdańsk CDN

Gość 17.09.2021 1 3 1 3

ODRADZAM!!! Porażka totalna,jeżeli zależy Wam na słownej i konkretnej treści do klienta to tutaj jej nie otrzymacie,tak jak piszą poprzednicy wziąć zaliczkę i termin wydluża sie o 100 procent,nawet w dniu montażu 3-godzinne spóźnienie. Będę odradzał na każdym możliwym kroku,bo nie lubie jak ktoś robi ze mnie idiotę.Pani przy telefonie też nie do końca ogarnia temat...totalna porażka

Gość 08.09.2021 2 3 2 3

Jeżeli ktoś chce zamówić okna w GFO to odradzam. Czeka się w nieskończoność . Pani Aleksandra B. z działu sprzedaży jest bardzo niekompetentną osobą. Cały czas zwodzi że już okna będą a potem okazuje się że niestety jednak termin jest przełożony po raz kolejny. Nie odbiera telefonów na e-maile również odpowiada od niechcenia. Inwestycja zawieszona w próżni z powodu braku okien i braku terminu na kiedy będą.

Gość 31.08.2021 1 5 1 5

My również mamy problem z tą firmą. Okna zamówione w czerwcu, dawno po terminie realizacji a okien brak i nie wiadomo kiedy będą. Zamówione w kolorze złoty dąb, tłumaczenie, że nie ma komponentów do produkcji. Tylko szkoda, że zamówienie przyjete, zaliczka wpłacona i nikt nam nie wspomniał o czekających problemach. Efekt jest taki, że prace remontowe wstrzymane - wszelkie bo okien brak. Arogancja i robienie z ludzi idiotów. Granie na czas, obiecywanie a człowiek płaci postojowe innym wykonawcom.

Gość 17.08.2021 1 6 1 6

Nie polecam . Ta firma to jakaś porażka . Do momentu złożenia zamówienia na nowo budowany dom wszystko przebiegało super . Niestety dobry był tylko początek . Zamówienie zostało przyjęte na okna w kolorze Złoty Dąb i nie możemy doprosić się realizacji . Firma twierdzi że jest problem z profilami pod ten kolor . Pytanie nasuwa się samo . Po co przyjmować zamówienie którego nie można zrealizować ? Ponad dwa miesiące czekania a odpowiedź firmy jest taka że kiedyś okna dostaniemy . Szkoda że nie biorą pod uwagę tego że taka budowa to mechanizm połączony . Od montażu okien zależą dalsze prace przy wykończeniu domu i ekipa musi czekać do niewiadomo kiedy . Jeżeli komuś zależy na terminowym montażu niech najpierw poczyta komentarze a potem wyciągnie wnioski . Niestety my tego nie zrobiliśmy .

Gość 08.07.2021 1 7 1 7

Zamowilam okna juz jest po terminie dzwonie a Pani nie wie kiedy będą wzięli zaliczkę i każe mi wpłacić wszystkie pieniądze jak można za os płacić czego niema a kiedy będą nie wiadomo bo mają kłopot z szybami i kowidem się zasłania nie polecam

Gość 22.06.2021 2 6 2 6

Nikomu nie polecam. Niepoważne podejście do klienta. Umówiony termin realizacji odsuwany w czasoprzestrzeni. Nie są w stanie podać nawet przybliżonego terminu realizacji. Po upływie terminu nawet nikomu nie chce się zadzwonić czy napisać maila. Poza pieniędzmi nic ich nie interesuje - a na pewno nie klient. Jeśli komuś zależy na terminowej realizacji - niech omija szerokim łukiem.

Gość 14.03.2021 9 2 9 2

Jestem bardzo zadowolona z zamontowanych okien. Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalną obsługę panu Karolowi oraz za wzorową obróbkę murarską panom: Miszy i Wiktorowi. Nie tylko okna z Gdańskiej Fabryki Okien są znakiem najwyższej jakości, ale równiez jej pracownicy z dużą dbałością wykonywanej pracy i poświęceniem budują markę firmy.

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o oknach i drzwiach balkonowych firmy Gdańska Fabryka Okien lub opinię o firmie Gdańska Fabryka Okien? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj dwoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: