Oknoplast opinie i oceny

Ocena firmy: ocena gwiazdki 3.99 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię Gdzie kupić?

Zamierzasz kupić okna firmy Oknoplast? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - oknach i drzwiach balkonowych. Użytkujesz produkty Oknoplast? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi tej firmy.

brak zdjęcia

Ochmanów 117, 32-003 Podłęże
Polska małopolskie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Gość 21.11.2022 0 0 0 0

Polecam w 100%. Może najtańsi nie są ale wg mnie najlepsi. Okna, drzwi tarasowe i rolety na 5!

Gość 18.11.2022 0 1 0 1

Nie polecam okien są okropne okna narożne przemarzają pocą się od środka puchnie blat w kuchni koszmar.Byla ekipa w tamtym roku nic nie naprawili dalej czy temperaturze -2st.okna się pocą tak że stoi woda na blacie kuchennym brak słów i sił.

Gość 31.10.2022 0 0 0 0

Polecam! Wysoka jakość, okna ciepłe i szczelne. Miła obsługa w salonie w Krakowie.

Gość 25.10.2022 0 0 0 0

Kupiłem te okna sugerując się ich reklamami, w salonie same ochy i ahy...to badziew jakich mało, okna 3szybowe przez które wszystko słychać, nawet spacerujących ludzi. Totalne gó*** , trzymajcie się z daleka od tego schitu.

Gość 13.10.2022 0 0 0 0

Jestem zwolennikiem sprawdzonych zastosować, a okna Oknoplast miałem już w mieszkaniu, które kupiłem co prawda od dewelopera i kilka lat temu, ale miałem możliwość je przetestować. Te, które wybraliśmy do domu tj: winergetic premium passive (dom pasywny) są wręcz idealne do tego typu budownictwa. Ładna stylistyka i świetne parametry, a do tego dobraliśmy rolety zewnętrzne w tym samym kolorze co okna. Polecam.

Gość 20.09.2022 0 0 0 0

Zamówiłam okna pixel z 10% rabatem w czasie trwania promocji wrześniowej. Polecam!

Gość 09.09.2022 1 1 1 1

Firma niepoważna, chciałem zamówić wymianę okien i w trakcie rozmowy zostałem poproszony o wysłanie maila ze zdjęciami i wymiarami a Oknoplast miał przygotować wstępną ofertę. Mój mail został wysłany jeszcze tego samego dnia i zero odzewu ani oferty ani maila ani SMSa straciłem cały tydzień na darmo. Kompletny brak szacunku dla klienta.

Gość 25.08.2022 0 2 0 2

Solidne okna, solidny producent. Nic dodać nic ująć. Model winergetic premium z pakietem 4-glass.

Gość 23.08.2022 0 2 0 2

Moja historia z Oknoplast jest długa, ale pozytywna. Byłem po wycenę ze 3 razy, bo raz po jeden profil, drugi raz po inny, a trzeci i ostatni po roku po nową ofertę, gdyż budowa nam się opóźniła. Koniec końców udało się zamówić okna, montaż o czasie po kilku tygodniach. Cenowo wiadomo firma nie jest najtańsza, ale za jakość jestem w stanie zapłacić i wystawić pozytywną opinię.

Gość 18.08.2022 1 1 1 1

Polecam okna prismatic 3 szyby. Większe przeszklenie, dobra termika. Mamy okleinę od zewnętrznej strony (sheffield oak) i klasyczne białe od środka. Super to wygląda.

Gość 17.08.2022 0 1 0 1

Drzwi tarasowe i okna pvc wymieniane wiosną. Opieka w salonie partnera wzorowa - od wyceny po montaż. Nie mam się do czego przyczepić.

Gość 16.08.2022 0 6 0 6

Odradzam zakup okien z tej firmy. Jakościowo może i sa dobre ale jeżeli chodzi o ewentualny serwis po 10 latach to jakieś nieporozumienie. Wiadomo, ze podzespoły użyte do okna nie rozpadną się po roku tylko po kilku latach i szukając pomocy w firmie Oknoplast dostałem informacje, ze okucia już nie sa dostępne i nie pomogą ?! Zostałem z oknem balkonowym którego nie mogę otworzyć i nie mam skąd wziąsc nowych okuć. Zamiast wymienić uszkodzony zawias musze wymienić całe okno!? Nie tak powinno to wyglądać.

Gość 15.08.2022 0 0 0 0

Okna winergetic premium passive do domu pasywnego idealne. Polecam, jak ktoś też szuka okien do tego typu domów.

Gość 08.08.2022 2 0 2 0

Polecam - okna i rolety z Oknoplast.

Gość 05.08.2022 2 0 2 0

Wybór okien prismatic z 3 szybami i ciepła ramka uważam za bdb. polecam

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o oknach i drzwiach balkonowych firmy Oknoplast lub opinię o firmie Oknoplast? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj dwoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: