Abakus opinie i oceny

ocena gwiazdki 4.86 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię

Zamierzasz kupić okna bazujące na profilach okiennych Abakus? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - systemach profili okiennych. Użytkujesz produkty wykonane z profili Abakus? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi balkonowych wykonanych z profili okiennych Abakus.

Abakus logo

Aleje Jerozolimskie 100, 00-807 Warszawa
Polska mazowieckie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Gość 09.09.2021 8 3 8 3

Polecam firmę, współpraca przebiega pomyślnie

Gość 02.09.2021 1 1 1 1

Jestem bardzo zadowolony. Współpraca przebiegła pomyślnie, bardzo polecam

Gość 26.08.2021 4 1 4 1

Bardzo starannie wykonane okna, bogato wyposażone, dobra współpraca - POLECAM

Gość 24.08.2021 3 1 3 1

Stosunek jakości do ceny najlepszy w regionie. Profesjonalna obsługa. Firma godna polecenia.

Użytkownik 23.08.2021 4 2 4 2

Współpraca od kilkunastu lat przebiega pomyślnie, bardzo polecam

Gość 20.08.2021 0 2 0 2

Współpracujemy z firmą od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę w 100%

Gość 20.08.2021 0 1 0 1

Polecam

Gość 20.08.2021 0 2 0 2

Zdecydowanie okna z tej fabryki to półka wyższa. Mieszkamy już z nimi ponad 5 lat i jak na razie bez żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam!!!

Gość 20.08.2021 0 1 0 1

Firma w 100% godna polecenia. Okna bardzo solidne, bez zarzutów. POLECAM !!!

Gość 17.08.2021 0 2 0 2

Solidne produkty, polecam w 100%

Gość 16.02.2021 0 2 0 2

Okna bez zarzutu. Wymiana 2 lata temu w bloku. Montaż w lato. Pierwszej zimy regulacja i jest ok. Cena przyzwoita.

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o systemach profili okiennych Abakus lub opinię o firmie Abakus? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj swoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: