Domel opinie i oceny

ocena gwiazdki 3.93 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię

Zamierzasz kupić okna bazujące na profilach okiennych Domel? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - systemach profili okiennych. Użytkujesz produkty wykonane z profili Domel? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi balkonowych wykonanych z profili okiennych Domel.

Domel logo

Aleja Józefa Piłsudskiego 70, 18-400 Łomża
Polska podlaskie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Gość 09.10.2021 1 1 1 1

Okna Domel straszny bubel. Luźne uszczelki za który wchodzi brud,rama dużego okna wypaczyła się po pół roku,szyna przesówanego okna opuściła się,przedstawiciel firmy domel stwierdził żebym kołkiem szynę podpadła. Teraz po dwóch latach wyszły mi wewnątrz pakietu smugi wygląda to jak para ale się nie skrapla ,90 % szyby w trzech oknach jest tym czymś pokryta i już wstępnie usłyszałam że to nie podlega reklamacji. Uważajcie firma domel nie uznaje na nic reklamacji mają to gdzieś jednym słowem okna firmy domel to dziadostwo

Użytkownik 01.10.2021 3 0 3 0

I po 1,5 roku pękają szyby , a producent tłumaczy że przy temperaturze 30 C mają prawo. Wniosek z tego taki że na lato trzeba chować do piwnicy... Żadna gwarancja , żaden rzeczoznawca , nic zero odzewu. I w d...e maja klienta potem . nie polecam nikomu

Gość 26.04.2021 4 3 4 3

Witam Uwazajcie totalny bubel , wszystkie okna nie dociete, brud za uszczelkami z 20 oken 12 poddane byly reklamacji , krzywe ramy, na oknach zloty dab wglebienia i tp , moge przeslac zdjecie Zero nawet przepraszam od firmy Pieniadze wyrzucone w błoto

Użytkownik 10.10.2021 0 0 0 0

Odpowiedź do opinii: Witam Uwazajcie totalny bubel , wszystkie okna nie dociete, brud za uszczelkami z 20 oken 12 poddane byly reklamacji , krzywe ramy, na oknach zloty dab wglebienia i tp , moge przeslac zdjecie Zero nawet przepraszam od firmy Pieniadze wyrzucone w błoto

Proszę o zdjęcia na maila gust4w@gmail.com :)

Gość 07.04.2021 3 2 3 2

Nie polecam okna Domel słaba jakość.

Gość 29.03.2021 1 4 1 4

Zamówiłem okna i drzwi wejściowe Domel do swojego domu, poleciłem też sąsiadowi - bardzo dobra jakość przy nie wygórowanej cenie... i tak zaczęła się moja współpraca z tą firmą. Od tego czasu sprzedałem kilka kompletów klientom, zamonotowałem je też w domu szkieletowym, który buduję klientom - za każdym razem pełne zadowolenie i bardzo dobre właściwości izolacyjne zarówno pod kątem termoizolacji, jak i akustyki. Szczerze polecam.

Użytkownik 26.05.2021 0 1 0 1

Odpowiedź do opinii: Zamówiłem okna i drzwi wejściowe Domel do swojego domu, poleciłem też sąsiadowi - bardzo dobra jakość przy nie wygórowanej cenie... i tak zaczęła się moja współpraca z tą firmą. Od tego czasu sprzedałem kilka kompletów klientom, zamonotowałem je też w domu szkieletowym, który buduję klientom - za każdym...

prosze o zdjecia wadliwych okien na maila: bartoszkedra@wp.pl jestem przed zakupem

Użytkownik 10.03.2021 7 5 7 5

Polecam wszystkim super okna i drzwi pełen profesjonalizm przy montażu cena idzie za jakością

Gość 04.03.2021 5 0 5 0

Śniadanko z Piątnicy, okna z Domelu i dobijamy do celu. Wreszcie widać dom i koniec budowy, a na jesień to już tylko Łomżing.

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o systemach profili okiennych Domel lub opinię o firmie Domel? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj swoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: