Jezierski opinie i oceny

ocena gwiazdki 4.07 / 5.00
Oceń firmę Dodaj opinię

Zamierzasz kupić okna bazujące na profilach okiennych Jezierski? Sprawdź opinie o firmie i jej produktach - systemach profili okiennych. Użytkujesz produkty wykonane z profili Jezierski? Podziel się opinią na ich temat! Oceń firmę i jej produkty. Twoja opinia i ocena może być pomocna dla inwestorów, którzy rozważają wybór okien i drzwi balkonowych wykonanych z profili okiennych Jezierski.

Jezierski logo

Lekomin 2, 26-050 Zagnańsk
Polska świętokrzyskie

Oceń firmę

Twoja ocena jest w pełni anonimowa. Twoje dane osobowe są wymagane jedynie w celu uwiarygodnienia oceny.
Gość 28.12.2021 4 1 4 1

Jestem bardzo rozczarowany. Wybrałem tą firmę mając na uwadze jej doświadczenie i wysoki standard wykonania profili/ okien. Firma uważana jest za markę premium i to mnie ostatecznie przekonało do jej wyboru pomimo, że nie była najtańszą ofertą. Problemy zaczęły się od pomiarów, później jakość montażu, jakości wykonania okien oraz serwisu (po zgłoszeniu usterek czas oczekiwania do 1, 5 miesiąca). Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę przesłać zdjęcia. Na plus obsługa klienta w biurze ale cała reszta to porażka.

Gość 26.11.2021 2 3 2 3

Z Firmą Jezierski Markowe Okna współpracuję ponad 3 lata i jak do tej pory nie spotkałem się z taką współpracą wśród producentów okien PVC. Zaczynając od pomocy przy doborze konstrukcji, a kończąc na logistyce, którą w szczególności mogę pochwali. Bardzo indywidualne podejście w kwestii uzgodnień dostaw. Również na pochwałę zasługuje dział reklamacji, szybka reakcja, kontakt telefoniczny.

Gość 01.11.2021 4 2 4 2

Jestem zawiedziony i rozczarowany jak takie firmy mogą funkcjonować na rynku. Przy zamówieniu pomylili się i dostałem widoczne zawiasy a miały bych ukryte. Serwis fatalny. Nie odbierają telefonów, przyjeżdżają po kilku tygodniach na reklamacje. Po przyjeździe stwierdzają ze reklamowane kłami maja wadę fabryczna a później piszą maila ze rzekome uszkodzenie mechaniczne. Porażka. Odradzam zdecydowanie

Gość 20.09.2021 5 1 5 1

Firma mega nieprofesjonalna poczawszy od obslugi klienta, skonczywszy na ksiegowosci. Mielismy z ta firma same problemy i stres bez konca. Czekalismy na dostawe HS-a ok.3 miesiecy. Otrzymywalismy informacje o opoznieniu w dniu dostawy. Totalnie nieprofesjonalnie podejscie. Stanowczo odradzam i przestrzegam!

Gość 20.09.2021 5 1 5 1

Witam, mialem do czynienia z firma Jezierski. Sa niestety ogromnie nieprofesjonalna firma. Na oferte z dzialu aluminium czekalem ponad tydzien, na korekte oferty, przy codziennym naprzykszaniu sie, 4 dni. Zaden partner do interesow. Same problemy z nimi. Przestrzegam Wszystkich!

Gość 30.04.2021 5 3 5 3

Polecam. Profesjonalizm od początku do końca.

Gość 30.04.2021 7 3 7 3

Firma Jezierski Markowe Okna jest Najlepszą Firma Okienna jaką spotkałam. Pod względem samego profilu, uważam na doświadczeniu , że jest najlepszy, najcieplejszy i pęknie się prezentuje. Jeśli chodzi o montaż firma posiada bardzo rzetelnych specjalistów, doradzą podpowiedzą, wymierzą, zamontują. Pracownicy bardzo mili, bezproblemowi oby takich było więcej, oferty na czas, wszystko elegancko. Pełen szacun

Gość 20.04.2021 5 4 5 4

Firma Jezierski to pewna jakość i fachowa obsługa. Bardzo dobrze rozmawiało nam się z Panią, która przygotowywała wycenę. Okna wyprodukowane w 3 tygodnie, zamontowane. Polecamy!

Gość 19.04.2021 2 5 2 5

Dobra obsługa, polski producent. Okna zamówione 20 lat temu nadal bardzo dobrze działają. Nasza córka ma takie same i jest równie zadowolona. Polecam.

Gość 19.04.2021 1 5 1 5

Okna do naszego domu zamawialiśmy w zeszłym roku, jesteśmy zadowoleni z obsługi i jakości okien. Nie mamy z nimi żadnych problemów.

Gość 05.03.2021 1 6 1 6

Lata temu kupiliśmy, do pierwszego domu okna od Jezierskiego. Wtedy to była topowa marka. Dom już sprzedany, ale okna działają do dziś, jak mówi ich obecny posiadacz. Dobre doświadczenia to dobra rekomendacja. Do nowego domu też kupiliśmy okna od Jezierskiego. Niby to już inny Jezierski, ale okna nadal zacne. Może chwalę za wcześnie, bo jeszcze nie mieszkamy, ale problemów z nimi na razie żadnych, więc chyba warto mieć je na uwadze szukając oferty.

Dodaj swoją opinię

Chcesz dodać opinię o systemach profili okiennych Jezierski lub opinię o firmie Jezierski? Możesz to zrobić na dwa sposoby:

i dodaj swoją opinię! Możesz również dodać swoją opinię bez logowania, wypełniając poniższy formularz: